Food Historian Educator Speaker Editor Author TV Show Contact La Piazza Italiana

Subscribe to Italian Cooking Forum with
Paolo Villoresi for FREE.

Enter your email address:



 

 

 

 

 

 

 


 

 

Home • FORUM SYSTEM • CIBO Magazine • CLUBS • RECIPES • MY BLOG

My passion for dining full of knowledge friends savoring with me genuine food and recipes rich of history drove me to found a number of clubs.
First of all the Olive Oil Club, than the Wine and the Cheese one. Later I have found La Compagnia di Bacco, The President's Table and I Cavalieri del Porcon d'Oro (The Cavaliers of the Great Golden Pig).
Basically it is because of my love for history and for the great Italian traditions: Food as Culture!

For more information on some of my clubs please click on the Olive Oil House and on the Wine House in this page.

 

La mia passione per le tavolate di amici esperti che gustano con me cibi genuine e piatti ricchi di storia mi ha portato a fondare molti clubs.
Primo quello d'Olio d'Oliva, poi quello del Vino e del Formaggio, La Compagnia di Bacco, The President's Table, I Cavalieri del Porcon D'oro.
Alla base c'e` il mio amore per la storia e le grande tradizione italiana, insomma Cibo come Cultura!

Per maggiori informazioni su alcuni dei clubs cliccare su Olive Oil House e Wine House in questa pagina.

La Piazza Italiana - Olive Oil House La Piazza Italiana - Wine House